קינוחים

טארט קרם פסיפלורה ושוקולד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

1 חבילה טארטלטים

לגנאש:

150 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48%
150 מ"ל שמנת מתוקה

לקרם פסיפלורה:

4 ביצים
120 גרם סוכר
170 גרם מחית פסיפלורה
160 גרם חמאה רכה
קורט מלח

אופן ההכנה
  1. בסיר קטן מרתיחים את השמנת המתוקה.
  2. בקערה חסינה מחום שופכים את השמנת על גבי השוקולד צ'יפס. מערבבים היטב עד לקבל תערובת אחידה.
  3. יוצקים את התערובת לתוך הטארטלטים.
  4. בסיר על אש בינונית טורפים ביצים, סוכר, מלח ומחית פסיפלורה עד להסמכה.
  5. מסירים מהאש, מוסיפים את החמאה הרכה ומבלדרים.
  6. יוצקים מעל הגנאש שוקולד ומקררים.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים