עוגותקינוחים

טארט טאטן

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

כלים: 4 קוקוטים
2 תפוחי עץ זהובים
250 גרם בצק עלים מרודד לעובי של חצי ס"מ
60 גרם חמאה
½ כוס (120 גרם) סוכר חום

אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל- 190 מעלות.
  2. קולפים את התפוחים ומוציאים את הליבה וחוצים.
  3. חותכים 4 עיגולי בצק בגודל הקוקוטים.
  4. מחממים מחבת ומוסיפים את הסוכר עם 4 כפות מים וחמאה ומערבבים.
  5. מוסיפים את התפוחים ומטגנים כ- 15 דקות עד שהתפוחים מצופים קרמל זהוב.
  6. מניחים כל חצי תפוח בקוקוט עם מעט קרמל, מכסים בבצק עלים ואופים כ- 20 דקות עד שהבצק תפוח וזהוב.
    הופכים על צלחת הגשה ומגישים עם גלידה או רוטב וניל.

חשוב !

אם לא מגישים מיד יש להוציא את הטארט מהקוקוט אחרת הקרמל יתקשה ויישאר עליו.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים