פוריםמיס פטל – שרית נובק

טארט אלגנט

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

1 חבילה טארטלטים
מלית אוכמניות
1 חבילה מאלבי
1/2 כוס (120 מ"ל) חלב

לקישוט:
קוקוס לבן טחון

אופן ההכנה

1. מניחים בכל בסיס טארטלט חצי כפית מלית אוכמניות.

2. מכינים את המאלבי עם חלב לפי ההוראות שעל האריזה.

3. ממתינים כמה דקות שהמלבי יתקרר קצת אבל יישאר עדיין נוזלי. שופכים אותו לתוך הקלתיות, מעל לאוכמניות.

4. מכניסים להתייצבות במקרר, כחצי שעה. מוציאים מהמקרר ומפזרים קוקוס לקישוט.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים