לקישוט:
100 גרם אגוזי קשיו
100 גרם פיסטוק
גרם אגוזי בונדק
גרם שקדים
גרם פקאן מסוכר
(ניתן לבחור כ-3 סוגים פיצוחים)
אופן ההכנה
1. מחממים מחבת עם תחתית עבה על אש בינונית ומוסיפים לאט את הסוכר, עד לקבלת קרמל חלק.
2. בסיר קטן מרתיחים את השמנת המתוקה
3. יוצקים את השמנת על הסוכר הנוזלי ומערבבים לאורך כל הזמן במטריפה עד לקבלת קרם זהוב וחלק. מורידים מהאש.
4. מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב.
5. ממלאים את הטארטלטים פיצוחים השונים (למלא בצפיפות)
6. יוצקים את התערובת לתוך הטארטלטים ומכניסים למקרר כשעה עד להתמצקות.