למלית שוקולד:
1. ממיסים יחד במיקרוגל את חומרי המלית ומערבבים עד לקבלת קרם חלק. מצננים מעט ומחלקים בין הטארטלטים. מקררים לשעה עד להתייצבות.
למרנג דבש:
2. בקערת מערבל חשמלי חסינת חום המונחת על גבי בן מארי טורפים ברציפות במטרף את כל חומרי המרנג כמה דקות עד שהסוכר נמס ומתקבלת קציפה בהירה וחמימה למגע שמכפילה את נפחה.
3. מעבירים את הקערה למערבל ומקציפים כ-6-8 דקות עד לקבלת למרנג יציב. מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנטר חלק של 1-1 וחצי ס"מ ומזלפים תלוליות מרנג גדולות בכל קלתית.
אם רוצים צורבים קלות בברנר לפני ההגשה.
* ניתן להמיר את השמנת המתוקה במתכון בקרם קוקוס או בשמנת צמחית לקבלת קינוח פרווה.