חגי תשריקינוחים

טארטלט קרמבו שוקולד-דבש

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

(ל-12 מנות)
12 טארטלטים

למלית השוקולד:
100 גרם שוקולד מריר מעולה 66%
1/3 כוס (80 מ"ל) שמנת מתוקה
קורט מלח

למרנג הדבש:
2 חלבונים גדולים, בטמפרטורת החדר
¼ כוס ועוד כף (60 גרם) סוכר
50 גרם דבש
קורט של מלח

אופן ההכנה

למלית שוקולד:
1. ממיסים יחד במיקרוגל את חומרי המלית ומערבבים עד לקבלת קרם חלק. מצננים מעט ומחלקים בין הטארטלטים. מקררים לשעה עד להתייצבות.
למרנג דבש:
2. בקערת מערבל חשמלי חסינת חום המונחת על גבי בן מארי טורפים ברציפות במטרף את כל חומרי המרנג כמה דקות עד שהסוכר נמס ומתקבלת קציפה בהירה וחמימה למגע שמכפילה את נפחה. 

3. מעבירים את הקערה למערבל ומקציפים כ-6-8 דקות עד לקבלת למרנג יציב. מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנטר חלק של 1-1 וחצי ס"מ ומזלפים תלוליות מרנג גדולות בכל קלתית.
אם רוצים צורבים קלות בברנר לפני ההגשה.

* ניתן להמיר את השמנת המתוקה במתכון בקרם קוקוס או בשמנת צמחית לקבלת קינוח פרווה.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים