פוריםעוגיותשוקולדמיס פטל – שרית נובק

טארטלטים בתחפושת

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

1 חבילת טארטלטים
קרם נוגט לדברי מאפה
250 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48%
מיני מיני עדשים

אופן ההכנה
  1. ממלאים את הטארטלטים במלית נוגט.
  2. מסדרים מנג'טים בתבנית מאפינס.
  3. ממיסים את השוקולד ושופכים לתוך המנג'טים עד למחצית הגובה.
  4. מניחים בכל שקע טארטלט במילוי נוגט ולוחצים קצת פנימה.
  5. מכסים את הטארטלטים בשארית השוקולד המומס.
  6. מפזרים מעל סוכריות עדשים ומכניסים למקרר להתייצבות מחדש של השוקולד.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים