שוקולדקינוחים

טאקו שוקולד במילוי קרם וניל

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תערובת עוגה בטעם שוקולד
¾ כוס שמן
¾ כוס מים
4 ביצים
200 גרם שוקולד מריר מיימונס

למילוי:
1 מיכל שמנת להקצפה
2 כפות פודינג וניל

לקישוט:
אוכמניות
ברס אגוזי לוז מסוכרים

אופן ההכנה
  1. מערבבים את תערובת העוגה עם שמן, מים וביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפיה ומשמנים אותו. מחלקים את התערובת בין 2 התבניות ומיישרים.
  3. מכניסים לתנור ואופים כ-10-12 דקות עד שמתייצב. מוציאים מהתנור ומצננים.
  4. קורצים עיגולים בקוטר כ-10-12 ס"מ.
  5. ממיסים את השוקולד. מורחים את השוקולד על גבי נייר אפיה בעיגולים בקוטר העוגה שקרצנו.
  6. מניחים את עיגולי העוגה מעל השוקולד, מקפלים לצורת טאקו ומניחים להתייצבות בין 2 ספלים. מכניסים למקרר.
  7. מכינים את הקרם:
    מקציפים שמנת עם פודינג ומעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב. מזלפים מהקרם לתוך העוגות, מקשטים באוכמניות ובברס.

שומרים במקרר.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים