1.שמים בקערת מיקסר ביצה ושמרים, וטורפים.
2.מכסים הכל בקמח. מצד אחד שמים מלח ומצד שני את הסוכר, כך שלא ייגעו אחד בשני.
3.מערבבים במיקסר עד לאיחוד ומזלפים את השמן פנימה, תוך כדי ערבוב.
4.מתפיחים את הבצק בטמפרטורת החדר כשעתיים.
5.מחלקים לכדורים במשקל שווה, ומכל כדור מכינים רצועה.
6.קולעים את החלה באיזו צורה שרוצים (ניתן לראות בסרטון ההדרכה).
7.אופים כ 25 – 30 דקות בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש.
צילום ומתכון: בר פיירמן