150 גרם חמאה
1 וחצי כוסות (230 גר') קמח
1/4 1 כוס (150 גר') אבקת סוכר
1/2 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
3 חלמונים
כוס (100 גר') שקדים טחונים
למילוי
200 גרם שוקולד מריר 50%
100 גרם חמאה
2 ביצים
לבצק
1.מניחים בקערת המיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון חמאה קרה חתוכה לקוביות, קמח, שקדים טחונים, אבקת סוכר, אבקת אפייה ומלח ונפעיל עד לקבלת פירורים ללא גושי חמאה (כמו קוסקוס).
2.מוסיפים את החלמונים ומפעילים שוב עד לקבלת בצק אחיד ולא יותר.
למילוי
3. ממיסים בקערה חמאה ושוקולד מריר ומערבבים לאיחוד. מוסיפים ביצים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
4.מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים, כל חתיכת בצק נניח בין 2 ניירות אפייה. מקפלים למלבן ומרדדים.
5.מניחים את הבצק בתבנית מלבנית או ברינג מלבן ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו ל10 דקות.
6. מוציאים ומניחים מעל את המלית שוקולד שהכנו ושכבה נוספת של בצק מרודד, מכניסים שוב לתנור 180 מעלות טורבו ל-20 דקות, מוציאים ומצננים בחוץ.
7.מכניסים למקרר לשעה עד שזה מתקרר לגמרי, אחרי הקירור פורסים למלבנים בגודל שווה ובוזקים מעל אבקת סוכר.