פסח

חיתוכיות מצה במגוון טעמים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

100 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד לבן
20 מ"ל שמן קנולה

קישוטים:
פקאן מסוכר
מיני מיני עדשים
סוכריות לקישוט
אגוזי ברס
סוכריות שוקולד

אופן ההכנה

1.ממיסים במיקרו שוקולד לבן וחצי מכמות השמן.
2.ממיסים את שוקולד החלב וחצי כמות השמן שנותרה.
3.שופכים מעל כל מצה שוקולד ומקשטים איך שרוצים.
4.מכניסים למקפיא ל – 10 דקות.
5.מוציאים, שוברים לחתיכות ומגישים.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים