שבועותיום הולדת

חיתוכיות כדורי שוקולד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

*תבנית בגודל 24*24

1 תערובת להכנת כדורי שוקולד של מימונס
160 גרם ביסקוויטים מרוסקים לחתיכות בינוניות (לא גסות מידי)
200  מ״ל מים
4 כפות שמן

לגנאש:
100 גרם שוקולד מריר 50%
100 מ״ל שמנת מתוקה / צמחית

לקישוט:
שוקולד לבן (בערך 30 גרם)

אופן ההכנה

1. מרפדים תבנית עם נייר אפייה.
2. בקערה שמים את האבקה להכנת כדורי שוקולד, ביסקוויטים , מים, שמן ומערבבים.
3. משטחים את התערובת בצורה אחידה בתבנית ומעבירים למקפיא.
4. עוברים להכנת הגנאש: ממיסים שוקולד ושמנת בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
5. ממיסים שוקולד לבן ומעבירים לשקית זילוף.
6. מוציאים את התבנית מהמקפיא, מוזגים מעל את הגנאש ומורחים אותו באופן שווה, מזלפים פסים של שוקולד לבן ובעזרת קיסם עושים את העיצוב כמו בסרטון.
7. מכניסים שוב למקפיא לחצי שעה – שעה, חותכים לקוביות ואוכלים.
*שומרים במקפיא*

*מתכון, צילום ועריכה: לין טלקר.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים