1. מרפדים תבנית עם נייר אפייה.
2. בקערה שמים את האבקה להכנת כדורי שוקולד, ביסקוויטים , מים, שמן ומערבבים.
3. משטחים את התערובת בצורה אחידה בתבנית ומעבירים למקפיא.
4. עוברים להכנת הגנאש: ממיסים שוקולד ושמנת בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
5. ממיסים שוקולד לבן ומעבירים לשקית זילוף.
6. מוציאים את התבנית מהמקפיא, מוזגים מעל את הגנאש ומורחים אותו באופן שווה, מזלפים פסים של שוקולד לבן ובעזרת קיסם עושים את העיצוב כמו בסרטון.
7. מכניסים שוב למקפיא לחצי שעה – שעה, חותכים לקוביות ואוכלים.
*שומרים במקפיא*
*מתכון, צילום ועריכה: לין טלקר.