ט"ו בשבטפוריםעוגיותשוקולדקינוחיםמיס פטל – שרית נובק

חטיפי שוקולד ופירות יבשים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

200 גרם שוקולד חלב
1/2 כוס אגוזי מלך
1/2כוס ברס אגוז לוז מסוכר
מגוון פירות יבשים לפי הטעם

אופן ההכנה

1.מסדרים שכבה דקה של תערובת אגוזים ופירות יבשים בתבניות סיליקון.
2.ממיסים את השוקולד ושופכים אותו  מעל הפירות בשכבה בגובה כ-1 ס"מ.
3.מכניסים למקרר עד להתייצבות של השוקולד.
4.מחלצים מהתבנית ומניחים במנג'טים.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים