ט"ו בשבטפוריםעוגיותשוקולדמיס פטל – שרית נובק

חטיפי בייגלה

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

1.מכניסים לקערה בייגלה ומלח.
2.קוצצים את השוקולד וממיסים במיקרו.
3.שופכים את השוקולד המומס לקערה עם הבייגלה ומערבבים היטב עד שהכל עטוף היטב בשוקולד.
4.בעזרת כף לוקחים מהתערובת ומניחים אשכולות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה.
5.מזפרים מלמעלה מעט פתיתי מלח.
6.מכניסים למקרר עד להתקשות של השוקולד.

אופן ההכנה
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים