שוקולדקינוחיםמיס פטל – שרית נובקללא אפיהשוקולד

חטיף בננות חמאת בוטנים ושוקולד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

2 בננות פרוסות

100 גרם חמאת בוטנים

150 גרם שוקולד מריר

2 כפות ברס – אגוזי לוז מסוכרים

אופן ההכנה
  1. מניחים בתבנית נייר אפיה.
  2. מסדרים פרוסות בננות בצפיפות על גבי נייר האפייה.
  3. מרככים במיקרוגל חמאת בוטנים שהמרקם יהיה רך יותר, מורחים מעל ומכניסים להתייצבות במקפיא לכ-15 דקות.
  4. מכניסים לקערה חסינת חום שברי שוקולד ומכניסים למיקרוגל להמסה בפולסים של 10-15 שניות, מערבבים אחרי כל פעם עד שהשוקולד נמס.
  5. שופכים את השוקולד מעל שכבת חמאת הבוטנים ומיישרים. מפזרים מעל ברס ומכניסים להתייצבות במקפיא

שומרים בהקפאה.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים