לסופלה:
1 חבילה ג'וני- גלילי וופל למילוי
150 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48%
150 גרם חמאה
2 ביצים
2 חלמונים
4 כפות סוכר
1 כף קקאו
2 כפות קמח
למקל שוקולד לבן:
100 גרם שוקולד לבן, מומס
לציפוי ועיטור:
100 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48%, מומס
1 שקית ברס- אגוזי לוז מסוכרים
נייר אפייה
1.ממיסים שוקולד לבן במיקרו בפולסים של 30 שניות ומערבבים עד שהכל נמס. מעבירים לשקית זילוף וגוזרים פתח קטן. מזלפים פסים קצרים על גבי נייר אפייה ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
הכנת הסופלה:
2. ממיסים במיקרו שוקולד מריר וחמאה כדקה וחצי ומערבבים להמסה מלאה.
3. מוסיפים ביצים וחלמונים ומערבבים במהירות. מוסיפים סוכר, קקאו וקמח ומערבבים לאיחוד.
4. מעבירים את בלילת הסופלה לשקית זילוף וגוזרים פתח קטן.
5. מצפים את גלילי הג׳וני בנייר כסף ומעמידים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
6. מזלפים פנימה את תערובת הסופלה עד 1/2 גובה הגלילים. מכניסים בתוך כל גליל מקל שוקולד לבן ומזלפים עוד מבלילת הסופלה
עד 3/4 גובה (חשוב מאוד לא לזלף עד הסוף כי אז הסופלה יגלוש מהגליל במהלך האפייה).
7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, 8 דקות בדיוק. מחכים שיתקרר לטמפרטורת החדר ומסירים את נייר הכסף.
8. ממיסים שוקולד מריר במיקרו בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
9. מעבירים לכוס קטנה וצרה וטובלים כל גליל מ-2 הצדדים. מיד לאחר מכן טובלים באגוזים.
* רצוי לאכול באותו היום (שומרים בקופסה אטומה עד יומיים בטמפרטורת החדר)