(ל-18 יחידות)
1 חבילת ג'וני- גלילית וופל למילוי
1 תפוח גרניסמיט גדול
2 כפות (20 גרם) סוכר
10 גרם חמאה
קורט יפה קינמון
1 כף צימוקים בהירים
¾ כוס (180 מ"ל) שמנת מתוקה
1 כף גדושה דבש
1 כף פודינג בטעם וניל צרפתי
120 גרם שוקולד לבן, קצוץ
1-2 כפיות שמן
1. קולפים את התפוח, מגלענים וחותכים לקוביות קטנות.
2. מבשלים סוכר במחבת עד שמתקרמל, מוסיפים את קוביות התפוחים והחמאה ומקפיצים יחד כמה דקות תוך ערבוב לעיתים עד לריכוך קל. מערבבים פנימה קינמון וצימוקים ומצננים היטב.
3. מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה עם דבש ואינסטנט פודינג לקרם יציב.
4. ממלאים את הגלילים עד חציים בקרם בעזרת שקית זילוף או בעזרת כפית, ממלאים את היתרה במילוי תפוחים.
5. ממיסים את השוקולד הלבן על בן מארי (סירה מונח על גבי סיר נוסף ובומים רותחים) או במיקרוגל. מערבבים שמן לדילול, טובלים בשוקולד את קצוות הגלילים משני הצדדים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה לקירור קצר. שומרים בקופסה אטומה במקרר.