שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים
חבילת ג'וני- גליליות וופל למילוי
לקרם:
500 גרם גבינת מסקרפונה
2 כפות אבקת סוכר
1 כפית גרידת לימון או תפוז
2 כפיות תמצית בטעם וניל
אופן ההכנה
1. לערבב את כל מרכיבי הקרם ביחד ולשמור במקרר חצי שעה.
2. למקם צנתר בשק זילוף ולמלא בקרם. ניתן למלא גם ללא צנתר.
3. לזלף בכל ג'וני, לקרר כשעתיים נוספות ולהגיש.
הצעות הגשה נוספות:
1. ניתן להמיס שוקולד ולטבול את אחד, או שני הפתחים. לפני שהשוקולד מתקשה, אפשרי לטבול בסוכריות מזרה.
2. ניתן למלא את הג'וני בקרם מאינסטנט פודינג וניל או שוקולד מוקצפים עם כוס חלב ומכל שמנת מתוקה.
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים