חגי תשריעוגותשירן מתתיהו

בריוש פפיון בראוניז

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

לבצק:
500 גרם קמח לבן מנופה
2 כפיות שמרים יבשים
80 גרם סוכר
4 ביצים
2 כפות סירופ מייפל טהור
כפית תמצית וניל
קורט מלח
250 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות קטנות

למילוי:
120 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
100 גרם סוכר (חצי כוס)
1 ביצה L
2 כפות קקאו
חצי כוס קמח
קורו מלח

להברשה
2 חלמונים/ביצה

לסירופ סוכר:
חצי כוס מים
חצי כוס סוכר

אופן ההכנה

המילוי
1. ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה כדקה וחצי ומערבבים לאיחוד והמסה מלאה.
2. מוסיפים סוכר, קקאו, ביצה, מלח ולבסוף את הקמח, מערבבים לאיחוד ומניחים את התערובת בצד עד שתתקרר לטמפרטורת החדר.

לבצק
3. במיקסר עם וו לישה שמים את כל המצרכים מלבד החמאה, לשים ומוסיפים תוך כדי לישה את החמאה בהדרגה. (לישה כ-10 דקות על מהירות 2).
4. מכסים את הבצק ונותנים לו לתפוח עד הכפלת הנפח (כשעתיים) אחרי שהוא תפח, מורידים לו את האוויר ומרדדים על משטח מקומח.
5. מורחים את תערובת הבראוניז על הצד. מקפלים את הבצק ל-2, ויוצרים צורת פפיונים (ראו בסרטון הסבר).
6. נתפיח את הפפיונים כשעה, נבריש בחלמון ונכניס לתנור שחומם ל-170 מעלות כ-15 דקות.

נשמר עד 3 ימים בקופסא אטומה. כמובן שאפשר להקפיא עד חודש

 

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים