פסחעוגותשוקולדפיית העוגיות- ענבל לביאללא גלוטן

בראוניז כדורי קוקוס

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

לכדורי קוקוס:

⅓כוס (80 מ"ל) קרם קוקוס
⅓ 2 כוס (80 גרם) אבקת סוכר, מנופה
קורט מלח
⅔ 1 כוס (150 גרם) קוקוס לבן טחון

לבראוניז:

300 גרם שוקולד מריר, קצוץ
200 גרם חמאה
½כף קפה מגורען
4ביצים L
1 כוס פחות 3 כפות (170 גרם) סוכר
½ כפית מלח
⅓ כוס (45 גרם) קקאו דל שומן 10-12%
3 כפות ( 30 גרם קורנפלור
⅓ כוס (35 גרם) שקד טחון

אופן ההכנה

הכנת כדורי הקוקוס:

  1. מערבבים בקערה קטנה קרם קוקוס עם אבקת סוכר מנופה ומלח. מוסיפים קוקוס טחון ומערבבים לתערובת אחידה.
  2. נותנים לתערובת לישה טובה בכף היד ויוצרים ממנה כדורים של כ-3 ס"מ על ידי מעיכה באגרוף כף היד, מקפיאים לשעתיים.

הכנת הבראוניז:

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות. ממיסים במיקרוגל או על בן מארי (סיר המונח על גבי סיר נוסף ובו מים רותחים) את השוקולד הקצוץ עם חמאה וקפה, מצננים.
  2. טורפים בקערה גדולה ביצים עם סוכר ומלח. מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים להטמעה.
  3. מנפים לתוך הקערה קקאו וקורנפלור, מוסיפים שקדים טחונים ומערבבים לתערובת חלקה.
  4. יוצקים את הבלילה לתבנית 24×28 ס"מ, מפזרים את כדורי הקוקוס בבלילה במרווחים ביניהם כך שבולטים מעט החוצה ומהדקים פנימה. אופים 20-25 דקות עד שהבראוניז אפויים ותפוחים יותר בדפנות אך עדיין רכים במרכז וכדורי הקוקוס מתחילים להזהיב מעט. מצננים היטב וחותכים לקוביות, שומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר או במקרר.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים