עוגות

בנטו מוס שוקולד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

250 מ״ל שמנת מתוקה
50  גרם שוקולד לבן
25  מ״ל שמנת מתוקה (נוספים)
1 כף פודינג לבן בטעם וניל
1 כפית תמצית וניל
70  גרם שוקולד חלב  (את ה30 גרם הנותרים קוצצים ומוסיפים כצ׳אנקים)

לגנאש:
40  מ״ל שמנת מתוקה
70 גרם שוקולד חלב

לקישוט:
פניני שוקולד
נטיפים בטעם שוקולד לבן לאפייה (משמש גם כצימקאו לכיתוב)

אופן ההכנה
  1. ממיסים שוקולד לבן ו-25 גרם שמנת מתוקה עד להמסה מלאה.
  2. בקערה נפרדת ממיסים 70 גרם שוקולד חלב.
  3. בקערה גדולה שמים שמנת מתוקה , פודינג וניל, תמצית וניל ומקציפים עד למרקם יוגורט.
  4.  מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן והחלב ומערבבים עד לאיחוד.
  5. מוסיפים שוקולד חלב גרוס ומקפלים לאיחוד.
  6. מוזגים את הבלילה לקריסטלים ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.

הכנת הגנאש:
1. ממיסים שמנת מתוקה ושוקולד חלב בפולסים עד להמסה מלאה.
2. מוזגים מעל הקריסטלים הקפואים ומחזירים למקפיא לשעה.
הכנת הכיתוב:
3.שמים נטיפים בטעם שוקולד בתוך שקית זילוף ומכניסים את השקית לכוס עם מים רותחים ומחכים עד שהכל יימס.
4. מזלפים לתוך תבנית אותיות את הכיתוב שבחרתם , מעבירים למקפיא ל10 דק ומחלצים בעדינות.
מקשטים בפניני שוקולד , שמים את הכיתוב וזה מוכן.

*שומרים את המוס במקפיא ולפני האכילה מפשירים 20-25 דקות – מומלץ לאכול את המוס שהוא חצי קפוא!*

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים