1. שמים את כל המצרכים בקערה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים. (ממליצה להעביר את התערובת אפילו דרך מסננת).
2. מחממים מחבת נון סטיק (ולא משמנים!) על אש נמוכה , יוצקים מעט מהתערובת ומטים את המחבת לצדדים כדי שהבלילה תגיע לכל שטח המחבת. (חשוב שהבלינצ׳ס יהיה דק).
3. מטגנים כדקה בערך, הופכים בזהירות ומטגנים עוד כחצי דקה.
4. ממשיכים כך עם יתרת הבלילה.
5. הכנת המילוי: בקערה שמים שמנת מתוקה, פודינג וניל, סוכר ותמצית וניל ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
6. מוסיפים את הגבינה, מקפלים לאיחוד, ומעבירים לשקית זילוף.
7. שלב ההרכבה: על כל בלינצ׳ס מזלפים פס של קרם גבינה, סוגרים בצדדים ומגלגלים.
8 . בוזקים אבקת סוכר.
*מתכון, צילום ועריכה: לין טלקר