מיס פטל – שרית נובק

ארטיק פסיפלורה ושוקולד לבן

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

100 גרם שוקולד לבן
5 כפות אייס פסיפלורה
300 מ"ל מים
מקלות ארטיק

אופן ההכנה
  1. מערבבים סירופ אייס פסיפלורה עם מים ויוצקים לתבנית ארטיקים.
  2. מטביעים בכל ארטיק שורת קוביות של  שוקולד לבן.
  3. מקפיאים.
  4. אחרי שהארטיקים קפואים מחלצים אותם מהתבנית, ממיסים את יתרת השוקולד הלבן ומזלפים מעל הארטיקים.
  5. שומרים במקפיא.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים