בצק עלים, מופשר לפי ההוראות
1/3 כוס סוכר לבן
200 גרם שוקולד חלב
1 כף שמן צמחי
1/4 כוס ברס – אגוזי לוז מסוכרים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
פותחים את בצק העלים מרדדים אותו ומגלגלים משני הכיוונים עד ששני הגלילים נפגשים במרכז.
3. פורסים לפרוסות בעובי כ-1 ס"מ (אם הבצק רך מדי ונמעך – מכניסים להקפאה לכמה דקות ואז חותכים).
4. מניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה.
5. זורים סוכר על העוגיות ומכניסים לתנור.
אופים כ-15-18 דקות עד שהבצק מזהיב.
7. מוציאים מהתנור ומצננים.
לציפוי:
1. ממיסים את השוקולד במיקרו ומערבבים היטב עם השמן.
2. טובלים את בסיס העוגיות בשוקולד ומניחים על גבי נייר אפיה.
3. זורים מעל אגוזי לוז מסוכרים ומכניסים לכמה דקות למקרר להתקשות של השוקולד.