200 גר' חמאה רכה
1 חב' (100 גר') אבקת סוכר
¾ 2 (385 גר') כוסות קמח לבן מנופה
1 ביצה
צבעי מאכל
ממרח שוקולד לאפייה
מיני מיני עדשים
1. בקערת המיקסר מערבלים עם וו גיטרה את החמאה ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ומשחתית. בעזרת לקקן מגרדים את תערובת החמאה למרכז הקערה ומוסיפים ביצה. ממשיכים לערבל עד לקבלת תערובת אחידה, בהירה ומעט תפוחה.
2. מוסיפים את הקמח ומערבבים בעדינות עד שהבצק מתגבש.
3. מחלקים את הבצק ל- 5 חלקים שווים (כל חלק כ- 130 גר') וצובעים כל חלק בצבע אחר (במידת הצורך אם הבצק נהיה מעט דביק מוסיפים מעט קמח). (לקבלת צבע סגול מערבבים אדום עם מעט כחול)
4. מצננים את הבצק במקרר כשעה.
5. להרכבת הבצק הצבעוני: מחלקים כל יחידת בצק ל- 4 חלקים ומגלגלים כל חלק ל"נחש". מסדרים את ה"נחשים" אחד ליד השני ומרדדים אותם מעל ניילון נצמד או נייר אפיה לקבלת מראה מפוספס.
6. בעזרת כוס או קורצן קורצים עיגולים, על כל עיגול מניחים כחצי כפית מלית שוקולד ומעליה מניחים מיני עדשים
7. מקפלים כל עיגול לצורת אוזן המן משולשת ומהדקים בקצוות. כשמסיימים מכניסים את אוזני ההמן למקרר או למקפיא לרבע שעה על מנת שיתמצקו (זה יסייע להן לא להיפתח באפיה).
8. מחממים תנור מראש ל-160 מעלות ואופים את אוזני ההמן בתבנית מרופדת בנייר אפיה במשך כ- 12 דקות.