200 גרם קמח לבן רב תכליתי
40 גרם שקד מולבן טחון
180 גרם חמאה
1 ביצה
75 גרם אבקת סוכר
קורט מלח
כפית אבקת אפייה
40 גרם סוכר
ממרח שוקולד או כל ממרח אחר שאוהבים
סוכריות צבעוניות
מעט חלב למריחה על אוזני ההמן
מכניסים לקערת המיקסר חמאה קרה חתוכה לקוביות, אבקת סוכר וסוכר ומערבלים בעזרת וו גיטרה. מוסיפים את הביצה ומערבלים עד להטמעה .
מוסיפים את הקמח , שקדים, אבקת האפייה והמלח ומערבלים במהירות נמוכה עד שנוצר בצק אחיד .
מוציאים את הבצק, עוטפים בניילון נצמד, משטחים ומכניסים לקירור של שעה לפחות.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של כחצי ס"מ וקורצים ממנו עיגולים.
מניחים במרכז כל עיגול מעט ממרח שוקולד ( או כל ממרח אחר שאוהבים) ומקפלים לצורת אוזני המן.
מורחים כל אוזן המן במעט חלב (באצבע או בעזרת מכחול) . מפזרים סוכריות צבעוניות.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 10-15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.



















