פוריםעוגיותשוקולדמיס פטל – שרית נובק

אוזני המן טריקולד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

לבצק:
200 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
100 גרם אבקת סוכר
1 ביצה L
כפית תמצית וניל
20 גרם קורנפלור
350 גרם קמח לבן
קורט מלח

לציפוי:
200 גרם שוקולד לבן
200 גרם שוקולד חלב
200 גרם שוקולד מריר
3 כפות שמן צמחי
3 כפות ברס אגוזי לוז מסוכרים

למילוי:
ממרחים שונים שאוהבים

אופן ההכנה

1.מעבדים במיקסר עם וו גיטרה קמח, קורנפלור, אבקת סוכר, קוביות חמאה ומלח עד שמתקבלת תערובת פירורית. מוסיפים ביצה ותמצית וניל וממשיכים לעבד עד שמתקבל גוש בצק.
2.מוציאים את הבצק מהקערה, משטחים לצורת פיתה, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-כחצי שעה.
3.מחממים תנור ל-170 מעלות.
4.מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים על משטח מקומח לעלה דק.
5.קורצים עיגולים ומזלפים תלולית מהממרח במרכז העיגול וסוגרים לצורת משולש.
6.מניחים בתבנית ומכניסים לתנור. אופים כ-20 דקות עד שהבצק מתחיל להזהיב.
7.מניחים לצינון ובינתיים מכינים את הציפוי:
8.קוצצים כל אחד מהשוקולדים ומכניסים לקעריות נפרדות. ממיסים במיקרו.
9.מוסיפים לכל אחד מהשוקולדים כף שמן ומערבבים היטב.
10.טובלים את האוזני המן בשוקולדים ומניחים על גבי נייר אפיה. מפזרים מעט ברס מעל ומניחים להתייצבות מחדש של השוקולד (אפשר במקרר).

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים