מחממים תנור ל-170 מעלות.
מערבבים בקערה את הסוכר והחמאה. מוסיפים את הביצה והחלמון ומערבבים היטב.
מוסיפים את גרידת הלימון, הקורנפלור, הקמח ואבקת האפייה ולשים לקבלת בצק אחיד.
עוטפים את הבצק, משטחים ומניחים במקרר לכשעה.
מקמחים היטב את המשטח בקורנפלור ומרדדים את הבצק לעובי של כחצי ס"מ . קורצים עיגולים קטנים.
מניחים במרכז כל אחד ריבת חלב (בכמות קטנה) וקוקוס וסוגרים לצורת אוזן המן.
מהדקים את הפינות היטב ומכניסים למקפיא לכ -10 דקות לפני האפייה.
אופים 10-15 דקות עד להזהבה קלה מאוד.
טיפ!
רצוי לתת למאפים 'לנוח' כמה שעות ואפילו יום שלם לפני האכילה .