פוריםעוגיותחן שוקרון

אוזני המן אלפחורס

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

100 גרם חמאה רכה
150 גרם סוכר
1 ביצה+ חלמון
גרידת לימון
150 גרם קורנפלור
200 גרם קמח לבן רב תכליתי
1 כפית אבקת אפייה
צנצנת ריבת חלב איכותית

לציפוי:
מעט קוקוס לבן טחון

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-170 מעלות.
מערבבים בקערה את הסוכר והחמאה. מוסיפים את הביצה והחלמון ומערבבים היטב.
מוסיפים את גרידת הלימון, הקורנפלור, הקמח ואבקת האפייה ולשים לקבלת בצק אחיד.
עוטפים את הבצק, משטחים ומניחים במקרר לכשעה.
מקמחים היטב את המשטח בקורנפלור ומרדדים את הבצק לעובי של כחצי ס"מ . קורצים עיגולים קטנים.
מניחים במרכז כל אחד ריבת חלב (בכמות קטנה) וקוקוס וסוגרים לצורת אוזן המן.
מהדקים את הפינות היטב ומכניסים למקפיא לכ -10 דקות לפני האפייה.
אופים 10-15 דקות עד להזהבה קלה מאוד.

טיפ!
רצוי לתת למאפים 'לנוח' כמה שעות ואפילו יום שלם לפני האכילה .

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים