קינוחיםשוקולדפיית העוגיות- ענבל לביא

שלגוני ג'וני ממולא שוקו-וניל

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

החומרים ל-18 יחידות

לשלגונים:

1 חבילה ג'וני – גלילית ופל למילוי
2/3 כוס (160 מ"ל) שמנת מתוקה
1/3 כוס (80 מ"ל) חלב
1/2 חבילה (40 גרם) פודינג בטעם וניל צרפתי
1 כף אבקת סוכר
1 כף גדושה סוכריות בטעם שוקולד לקישוט

לציפוי ועיטור:

250 גרם שוקולד מריר, קצוץ
3-4 כפות שמן
עיטור לבחירה: ערכת קישוט לעוגות , קוקוס טחון , אגוזי לוז מסוכרים

אופן ההכנה

1. בקערת מערבל חשמלי מקציפים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל צרפתי ואבקת סוכר לקרם יציב. מוסיפים סוכריות בטעם שוקולד ומקפלים.
2. מעבירים את הקרם לשקית זילוף ומממלאים את גלילי הג'וני.
3. מסדרים את הגלילים על תבנית מרופדת בנייר אפייה או בקופסה רחבה,
4. נועצים בכל גליל מקל ארטיק חצוי ומקפיאים לשעתיים או יותר.
5. ממיסים את השוקולד על גבי בן מארי (סיר המונח על גבי סיר נוסף ובו מים רותחים),
6. מוסיפים שמן לדילול, מערבבים ומעבירים את הציפוי לכוס.
7. אוחזים במקל הארטיק וטובלים כל שלגון בשוקולד לציפוי.
8. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מיד עיטור לבחירה. שומרים בקופסה אטומה במקפיא,
מוציאים לריכוך קצר לפני שאוכלים.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים