1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. לשים את כל מרכיבי הבצק יחד עד שמתאחד (ניתן לעשות זאת במעבד מזון ולעצור כשהתערובת הופכת פירורית. מאחדים את כל הפירורים ביד לכדור בצק ולשטח לצורת פיתה).
3. מכסים את הבצק בניילון ונותנים לבצק לנוח במקרר כשעה.
4. מחלקים את הבצק ל-4. מרדדים כל רבע לעובי של 1 ס"מ.
5. מורחים שכבה של ממרח תמרים, זורים מעל קינמון ומגלגלים לרולדה.
6. חותכים לפרוסות בעובי של ס"מ וחצי.
7. אופים כ-25 דקות עד שמזהיב מעט.מוציאם מהתנור ומצננים.
8. זורים מעל אבקת סוכר.שומרים בצנצנת אטומה עד שבוע.