1 תערובת עוגת שוקולד
אבקת סוכר פטנט
למילוי:
250 מ"ל שמנת להקצפה
1 כוס חלב
1 חפיסת פודינג וניל צרפתי
לקישוט:
100 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48%
תותים
נשיקות מיני מרנג לבן
הכנת הרולדה:
1. מכינים את בלילת העוגה לפי ההוראות. מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפיה ומשמנים אותו.
2. שופכים את הבלילה לתבנית ומיישרים עם פלטה לשכבה דקה.
אופים 10-12 דקות עד שהעוגה מתייצבת (זהירות לא לייבש!). מוציאים מהתנור וממתינים 5 דקות.
3. הופכים את הרולדה על מגבת מפודרת באבקת סוכר. מפדרים באבקת סוכר גם מהצד השני. מגלגלים את העוגה ביחד עם המגבת וממתינים כך עד שהיא מתקררת לגמרי.
הכנת הקרם:
4. מקציפים ביחד במיקסר שמנת, חלב ופודינג לקרם יציב.
5. פותחים את הרולדה בזהירות, מורחים מעליה את הקרם ומגלגלים בחזרה.
הכנת הציפוי:
6. ממיסים את השוקולד צ'יפס ושופכים מעל הרולדה.
(אפשר להכניס לשקית זילוף, לגזור חור קטנטן ולזלף מצד לצד).
7. מקשטים בנשיקות מיני מרנג ובתותים ושומרים בקירור.