שתף את המתכון:		
				
													
								
								שיתוף ב facebook
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב linkedin
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב email
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב pinterest
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב whatsapp
							
																	
				
			החומרים		
				250 גרם שוקולד מריר של מימונס
ברס אגוזי לוז של מימונס
250 מ"ל שמנת להקצפה
			אופן ההכנה		
				- קוצצים את השוקולד בקערה קטנה וממיסים אותו.
 - מנפחים בלונים קטנים וטובלים בשוקולד עד לכ-1/3 מהגובה.
 - הופכים על גבי ספל ומפזרים ברס שעל השוקולד. ממתינים להתקשות של השוקולד (אם יש צורך – מכניסים למקפיא).
 
בינתיים מכינים את המוס:
- מחממים מחצית מהשמנת לסף רתיחה ומוסיפים אותה לשוקולד שנשאר בקערה.
 - מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה ומכניסים למקרר ל-6 שעות לפחות.
 
להרכבת המנה:
- מוציאים את תערובת השוקולד מהמקרר, מוסיפים לה את יתרת השמנת ומקציפים לקרם רך ויציב.
 - מחלצים את הבלונים מתוך קעריות השוקולד ומניחים בצלחת הגשה.
 - יוצקים מהקרם לתוך קעריות השוקולד, מקשטים בטראפלס ובעלי זהב ושומרים בקירור עד להגשה.
 
טיפ חשוב: ללא טמפרור של השוקולד יהיה קשה לחלץ את הבלונים. במידה ולא מטמפררים – יש להקפיא היטב את הקעריות לפני החילוץ של הבלונים. אם במהלך החילוץ מרגישים שהשוקולד מתחיל להתרכך – מכניסים שוב למקפיא וממשיכים להוציא את הבלונים בהדרגה.
			נעים להכיר		
				
			מוצרים רלוונטיים		
				
			איך אפשר בלי מתכון טוב		
				
			מתכונים נוספים		
				















