פסח

קינוח שוקולד בכוסות

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

500 מ"ל שמנת מתוקה
1 חבילת פודינג בטעם וניל
מיקס שוקולד צ'יפס חלב מריר
לגאנש: 50 גרם שוקולד צ'יפס + 25 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה

1.מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם פודינג לקרם יציב.
2.מרכיבים את הקינוח: מזלפים שכבה של קרם ומעליה שכבה של מיקס שוקולד צ'יפס.
3.ממיסים במיקרו 50 גרם שוקולד צ'יפס ו25 מ"ל שמנת מתוקה עד להמסה מלאה.
4.שופכים את הגנאש על הקינוח ומקשטים בשוקולד צ'יפס.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים