עוגיותשוקולדקינוחיםמיס פטל – שרית נובק

קוקי שוט

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

150 גרם חמאה בטמפ' החדר
1/2 כוס סוכר חום
1/3 כוס סוכר לבן
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
ביצה בטמפרטורת החדר
2 כוסות קמח לבן מנופה
1/2 כוס שוקולד צ'יפס

לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר מומס

למילוי:
אייס קפה מוכן לפי ההוראות

אופן ההכנה
  1. מקציפים ביחד חמאה, סוכר חום, סוכר לבן ומלח למשך 2-3 דקות עד שמתקבלת תערובת אחידה ובהירה.
  2. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומערבבים היטב לאיחוד.
  3. מוסיפים קמח ושוקולד צ'יפס ומערבבים בקצרה בעדינות רק עד לאיחוד ולאחר מכן מניחים ל-5 דקות.
  4. מברישים כוס גדולה בחמאה רכה (אפשר כוס חד פעמית עמידה בחום, כדאי להשתמש בשתי כוסות אחת בתוך השנייה, ליציבות), מורחים מהבצק על דפנות הכוס ומכניסים פנימה כוס נוספת, קטנה יותר.
  5. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  6. מכניסים לתנור ואופים כ-25-30 דקות עד ששולי הבצק מזהיבים.
  7. מוציאים מהתנור ומצננים.
  8. שולפים את הכוסות ומניחים את העוגייה בצלחת הגשה.
  9. ממיסים את השוקולד ומברישים את העוגיות מבפנים.
  10. מכינים אייס קפה בבלנדר לפי ההוראות על האריזה ושופכים לתוך הכוס שהכנו.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים