קינוחיםמיס פטל – שרית נובק

קונוסים במילוי פודינג ואגוזי לוז

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

2 חבילות קונוסים

100 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48% או טבלת שוקולד חלב

1 שקית אגוז לוז מסוכרים – ברס

למילוי:

250 מ"ל שמנת להקצפה

2 כפות אבקת סוכר

2 כפות פודינג בטעם וניל

אופן ההכנה
  1. ממיסים את השוקולד בקערה קטנה.
  2. טובלים את הצד הפתוח של הקונוסים בשוקולד המומס ומצמידים את אגוזי הלוז המסוכרים לשוקולד המומס.
  3. מכניסים למקרר ל-15 דקות להתקשות של השוקולד.

מכינים את הקרם:

  1. מקציפים שמנת עם אבקת סוכר ופודינג עד לקבלת קרם יציב.
  2. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר כוכב.
  3. מזלפים מהקרם לתוך הקונוסים ומקשטים בשוקולד צ'יפס/ שברי שוקולד
  4. שומרים בקירור.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים