שתף את המתכון:		
				
													
								
								שיתוף ב facebook
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב linkedin
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב email
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב pinterest
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב whatsapp
							
																	
				
			החומרים		
				לבצק:
200 גרם קמח לבן מנופה
100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות קטנות
50 גרם אבקת סוכר
1 ביצה
למלית:
100 גרם פקאן מסוכר
120 גרם סוכר חום כהה
קורט מלח
2/3 כוס סירופ מייפל אמיתי
2 ביצים
50 גרם חמאה מומסת
			אופן ההכנה		
				- מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון או למיקסר עם וו גיטרה קמח, אבקת סוכר וחמאה ומעבדים עד שמתקבלים פירורים דקים.
- מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהפירורים מתגבשים לכדור בצק. מרדדים את הבצק לצורת פיתה, עוטפים בניילון ומכניסים לקירור למשך כשעה.
- מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעלה דק ומרפדים את התחתית והדפנות של תבנית הפאי ומכניסים להקפאה.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מוצאים את הבצק מהמקפיא, מכסים בנייר אפיה וממלאים במשקולות אפיה ואופים אפיה עיוורת למשך 15 דקות.
- מוציאים מהתנור, מצננים ומפרידים את המשקולות ונייר האפיה מהבצק.
- מכינים את המילוי:
 קוצצים את הפקאנים המסוכרים ומעבירים לקערה.
- מוסיפים את שאר חומרי המילוי ומערבבים היטב.
- שופכים את המילוי לתוך קלתית הבצק, מסדרים מלמעלה חצאי פקאנים במעגלים ומכניסים לתנור ואופים כ-35-40 דקות עד שהמלית מתייצבת.
			נעים להכיר		
				
			מוצרים רלוונטיים		
				
			איך אפשר בלי מתכון טוב		
				
			מתכונים נוספים		
				



















