שבועותלחם ומאפים

פאי גבינת עיזים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

לבצק:
100 גרם חמאה רכה
¼ 1 כוסות קמח לבן רב תכליתי
קורט מלח
2-3 כפות מי קרח

למילוי:
שמן זית
2 בצלים בינוניים פרוסים דק
3 שיני שום פרוסות
3 פלפלים בצבעים שונים (אדום, צהוב, ירוק כהה) פרוסים דק
2 ביצים
½ כוס (120 מ"ל) חלב
מלח ופלפל
1 גליל ( 200 גרם) גבינת עיזים
100 גרם זיתים שחורים מגולענים פרוסים

אופן ההכנה

להכנת הבצק:

1. לשים במכל מעבד מזון את כל החומרים ולעבד לבצק אחיד ומשטחים על בסיס התבנית והדפנות.
2. מחממים תנור לחום בינוני.

להכנת המלית:

3. מחממים במחבת את השמן ומטגנים את הבצל, השום והפלפלים עד שיזהיבו.
4. מצננים מעט. מוסיפים ביצים, חלב ותבלינים ומערבבים היטב. שופכים על הבצק.
5. פורסים את גבינת העיזים, ומניחים על המלית.
6. מעטרים בזיתים שחורים, ואופים כ-30 דקות, עד שהמאפה תפוח וזהוב.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים