העוגה הויראלית אצלכם בבית! עם קיצור דרך כדי שתוכלו להכין אותה בקלות בלי הרבה מאמץ
*תבנית עגולה קוטר 24*
לעוגה:
1 תערובת להכנת עוגה בטעם שוקולד
לשכבה האמצעית:
קרם פטיסייר
150 גרם שוקולד חלב
לשכבת הקראנץ':
100 גרם שוקולד חלב
180 גרם ממרח שוקולד
120 גרם פייטה
1.מחממים תנור ל-160 מעלות סטטי.
2.מכינים את העוגה לפי ההוראות הרשומות על האריזה. מוזגים לתבנית משומנת בקוטר 24 ס"מ ואופים 30-40 דקות/ עד שקיסם שננעץ יוצא יבש. נותנים לעוגה להתקרר ועוברים להכנת הקרם.
3. ממיסים שוקולד חלב במיקורגל בפולסים של שניות עד להמסה מלאה ומניחים בצד להתקרר מעט.
4.מכינים את הקרם פטיסייר לפי הוראות ההכנה הרשומות על גבי האריזה לפי 'קרם פטיסייר למילוי.'
5. מוסיפים את שוקולד החלב המומס לקרם ומקפלים לאיחוד.
6. מניחים את הקרם על העוגה, מורחים באופן שווה ומעבירים את העוגה למקרר.
7. לשכבה הקראנצ'ית- ממיסים שוקולד חלב בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
8.מוסיפים ממרח שוקולד ומערבבים. מוסיפים את הפייטה ומערבבים עד שכל הפייטה מצופה היטב.
9. מוציאים את העוגה מהמקרר, שמים את שכבת הקראנץ', מיישרים בעדינות ואוכלים.
צילום מתכון ועריכה: לין טלקר