עוגות

עוגת שוקולד חמה לפסח

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

(ל-12 יחידות)
250 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48%
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות (או מרגרינה לגרסת פרווה)
1 כוס (200 גרם) סוכר
4 כפות (40 גרם) קמח מצה דק
4 ביצים

אופן ההכנה

1. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרו או בבאן-מרי עד שמתקבלת תערובת חלקה וללא גושים.
2. בקערת המיקסר עם וו הקצפה מקציפים ביצים וסוכר במהירות גבוהה. מנמיכים את המהירות ושופכים פנימה את תערובת השוקולד והחמאה ומערבבים בעדינות.
3. מקפלים פנימה את הקמח עד שנבלע בתערובת.
4. מרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-15 דקות.
5. מצננים כ-5 דקות ומגישים חמים. כדאי להגיש עם כדור גלידה וניל.

טיפ!

מכינים את העוגות עד 3 ימים מראש ושומרים במקרר. לפני ההגשה מחממים כחצי דקה במיקרו.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים