חגי תשריקינוחיםשירן מתתיהו

עוגת קרפ רול דבש

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

החומרים ל-2 רולדות קטנות או רולדה אחת גדולה

לקרפ דבש:
4 ביצים
1/2 1 כוס חלב או חלב סויה/שיבולת
1/2 כוס דבש
1/4 כוס שמן
1/4 כוס ( 50 גרם )סוכר
קורט מלח
1/2 1 (210 גרם) קמח לבן מנופה

לקרם פודינג וניל:
500 מ״ל קצפת לזילוף
1 חבילה פודינג וניל

לשקדים מקורמלים:
100 גרם שקד מולבן פרוס
1/4 כוס סירופמייפל אמיתי 100%

אופן ההכנה

לקרפ:

1. מערבבים בקערה את כל המצרכים לבלילה נוזלית. מסננים את התערובת לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
2.מוזגים למחבת רחבה ומשומנת מעט ונטה את המחבת שתיהיה מכוסה כולה בבלילה.  מטגנים 2 דקות מכל צד.
3.מקררים את הקרפים לטמפרטורת החדר.

(סך הכל 12 קרפים)

לקרם:

4. מקציפים יחד את כל המצרכים לקרם יציב.

הרכבה:

5.מניחים ב-2 שורות את הקרפים כמו בסרטון (6 קרפים בכל שורה).

6.מורחים את הקרם בשכבה דקה ואחידה ומגלגלים צמוד צמוד.

7.מכניסים למקפיא להתייצבות.

8.מבשלים את השקדים עם המייפל כ-5 דקות לרתיחה וצמצום ומניחים על הרולדה. אפשר לשמור מעט מהקרם ולזלף לקישוט.

 

הן מוכנות לאכילה מיידית ומושלמת יותר אחרי לילה במקרר. (החיתוך יוצא מושלםםם)

שומרים במקרר עד 5 ימים💙

אפשר להקפיא עד חודש💙

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים