שתף את המתכון:		
				
													
								
								שיתוף ב facebook
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב linkedin
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב email
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב pinterest
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב whatsapp
							
																	
				
			החומרים		
				5 מצות
½ כוס חלב
250 גרם מיקס שוקולד צ'יפס מריר וחלב
200 מ"ל שמנת להקצפה 38%
לקרם וניל:
250 מ"ל שמנת להקצפה 38%
¾ כוס חלב
¼ כוס אבקת סוכר
80 גרם פודינג וניל
לציפוי:
סוכריות בטעם שוקולד לקישוט
			אופן ההכנה		
				- מרטיבים מעט את המצות ומניחים במגבת.
 - מכניסים את המיקס שוקולד צ'יפס והשמנת לקערה חסינת חום ומחממים במיקרו עד שכל השוקולד נמס. מערבבים לתערובת חלקה.
 - מכינים קרם וניל:
מכניסים לקערה חלב, שמנת, אבקת סוכר ופודינג ומקציפים עד שמתקבל קרם יציב. - מרכיבים את העוגה:
מרפדים תבנית בנייר אפיה או שמים רצועת שקף בתחתית (לחילוץ קל). לחילופין אפשר להשתמש בתבנית נייר. - מניחים מצה בתבנית ומברישים אותה בחלב. שופכים מעל 1/3 מתערובת השוקולד ומיישרים. מניחים מעל מצה נוספת ומברישים בחלב. יוצקים מעל מחצית מקרם הוניל ומיישרים.
 - חוזרים על הפעולה – מצה, הברשה בחלב, מחצית מקרם השוקולד שנותר, מצה, הברשה בחלב, ויתרת קרם הוניל.
 - מכסים במצה אחרונה ושופכים מעל את רוטב השוקולד שנשאר.
 - מכניסים למקפיא להתייצבות לכ-4-6 שעות.
 - זורים מעל מזרה שוקולד וחותכים לקוביות.
 
שומרים במקרר.
			נעים להכיר		
				
			מוצרים רלוונטיים		
				
			איך אפשר בלי מתכון טוב		
				
			מתכונים נוספים		
				



















