שבועותעוגותמיס פטל – שרית נובק

עוגת גבינה מאלבי

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תבנית עגולה בקוטר 22-24 ס"מ

לתחתית:
120 גרם ביסקוויטים טחונים לפירורים דקים
3 כפות קוקוס טחון
70 גרם חמאה מומסת

למילוי:
500 מ"ל שמנת להקצפה
1 חפיסה תערובת להכנת מאלבי מימונס
3 כפות אבקת סוכר
250 גרם גבינת שמנת
200 גרם שמנת חמוצה

לציפוי:
100 גרם שוקולד לבן מימונס
3 כפות סירופ מאלבי
פיסטוקים קלופים

אופן ההכנה

לתחתית:
1.מערבבים פירורים ביסקוויטים עם קוקוס וחמאה מומסת ומהדקים לתחתית התבנית.

למילוי:
2.מערבבים בקערה שמנת עם תערובת להכנת מאלבי ומקציפים במיקסר לקרם יציב.
3.מערבבים בנפרד שמנת חמוצה עם גבינת שמנת ואבקת סוכר.
4.מאחדים את שתי התערובות ושופכים לתבנית מעל התחתית.
5.מיישרים ומכניסים להתייצבות במקרר.

לציפוי:
6.קוצצים את השוקולד הלבן ומכניסים לקערה.
7.מוסיפים סירופ מאלבי וממיסים ביחד במיקרו, בפולסים.
8.מערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
9.שופכים את הציפוי מעל העוגה.
10.מעטרים מעל בקוקוס טחון ובפיסטוקים.
11.שומרים בקירור.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים