לתחתית:
1.מערבבים פירורים ביסקוויטים עם קוקוס וחמאה מומסת ומהדקים לתחתית התבנית.
למילוי:
2.מערבבים בקערה שמנת עם תערובת להכנת מאלבי ומקציפים במיקסר לקרם יציב.
3.מערבבים בנפרד שמנת חמוצה עם גבינת שמנת ואבקת סוכר.
4.מאחדים את שתי התערובות ושופכים לתבנית מעל התחתית.
5.מיישרים ומכניסים להתייצבות במקרר.
לציפוי:
6.קוצצים את השוקולד הלבן ומכניסים לקערה.
7.מוסיפים סירופ מאלבי וממיסים ביחד במיקרו, בפולסים.
8.מערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
9.שופכים את הציפוי מעל העוגה.
10.מעטרים מעל בקוקוס טחון ובפיסטוקים.
11.שומרים בקירור.