תבנית עגולה בקוטר 22-24 ס"מ
לתחתית:
120 גרם ביסקוויטים טחונים לפירורים דקים
3 כפות קוקוס טחון
70 גרם חמאה מומסת
למילוי:
500 מ"ל שמנת להקצפה
1 חפיסה תערובת להכנת מאלבי מימונס
3 כפות אבקת סוכר
250 גרם גבינת שמנת
200 גרם שמנת חמוצה
לציפוי:
100 גרם שוקולד לבן מימונס
3 כפות סירופ מאלבי
פיסטוקים קלופים
לתחתית:
1.מערבבים פירורים ביסקוויטים עם קוקוס וחמאה מומסת ומהדקים לתחתית התבנית.
למילוי:
2.מערבבים בקערה שמנת עם תערובת להכנת מאלבי ומקציפים במיקסר לקרם יציב.
3.מערבבים בנפרד שמנת חמוצה עם גבינת שמנת ואבקת סוכר.
4.מאחדים את שתי התערובות ושופכים לתבנית מעל התחתית.
5.מיישרים ומכניסים להתייצבות במקרר.
לציפוי:
6.קוצצים את השוקולד הלבן ומכניסים לקערה.
7.מוסיפים סירופ מאלבי וממיסים ביחד במיקרו, בפולסים.
8.מערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
9.שופכים את הציפוי מעל העוגה.
10.מעטרים מעל בקוקוס טחון ובפיסטוקים.
11.שומרים בקירור.