לתבנית בקוטר 19 ס"מ
לבצק הפריך:
75 גר' חמאה קרה
1 כוס (140 גרם) קמח עוגות ועוגיות
2 כפות (30 גרם) סוכר
1 חלמון
1 כף מים קרים
למלית גבינה:
250 גר' שוקולד לבן
½ (125 מ"ל) מיכל שמנת מתוקה
250 גר' גבינת שמנת 30%
250 גר' גבינת שמנת 5%
⅓ כוס (80 גרם) סוכר
4 ביצים
½ שקית (40 גרם)
פודינג בטעם וניל צרפתי או פודינג בטעם וניל לבן במיוחד
1. במעבד מזון מערבבים חמאה קרה וקמח עד לקבלת תערובת פירורית
2. מוסיפים את הסוכר ומערבבים בפולסים קצרים
3. מוסיפים חלמון ומים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד
4. מגלגלים את הבצק לצורת כדור ועוטפים בניילון נצמד. מכניסים למקרר למשך כחצי שעה
5. מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ, משטחים אותו על גבי התבנית ואופים ב – 170 מעלות במשך כ – 12 דקות.
הכנת המלית:
6. מחממים את השמנת המתוקה ומוזגים על גבי השוקולד הלבן. מערבבים עד לקבלת גאנש–תערובת חלקה. מכניסים למקרר למשך עד כחצי שעה
7. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים במהירות איטית את הגבינות, סוכר, פודינג וביצים
שופכים תוך כדי ערבוב את תערובת השוקולד הלבן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
הרכבת העוגה:
8. מחממים את התנור ל 150- מעלות, מכניסים תבנית עם מים בתחתית התנור
9. מוזגים את תערובת הגבינה על גביה בצק פריך ואופים במשך כ- 20 דקות
10. מנמיכים את הטמפרטורה ל – 120 מעלות ואופים עוד במשך כ 40- דקות.
11. בתום האפייה משאירים את העוגה עוד כ- 15 דקות בתנור כשהוא כבוי מצננים, מכסים בניילון נצמד ומניחים להצטנן מחוץ למקרר.