שבועותמיס פטל – שרית נובק

עוגת גבינה אפויה

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תבנית 24 ס"מ עגולה

לתחתית:
200 גרם עוגיות בטעם קרמל
150 גרם ביסקוויט
50 גרם אגוז לוז מסוכר- ברס
1 כף סוכר חום
80 גרם חמאה מומסת

למלית:
600 גרם גבינת שמנת 25-30% שומן
250 גרם גבינה לבנה 9% שומן
250 גרם גבינת מסקרפונה
180 גרם סוכר חום
2 כפות פודינג וניל צרפתי
4 ביצים L

לציפוי:
120 גרם ממרח שוקולד

אופן ההכנה

הכנת התחתית:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות, טורבו.
2. טוחנים ביחד עוגיות בטעם קרמל, ביסקוויט, ברס וסוכר חום.
3.מוסיפים את החמאה ומערבבים.
מהדקים לתחתית תבנית אפיה, מכניסים לתנור ואופים 10 דקות.

הכנת המלית:
4.מנמיכים את חום התנור ל-130 מעלות.
5. מכניסים לקערה גבינת שמנת, גבינה לבנה ומסקרפונה.
מוסיפים סוכר ומערבבים.
6. מוסיפים ביצים, אחת אחת ומערבבים היטב.
מוסיפים פודינג וניל וטורפים הכל ביחד במשך דקה.
7.שופכים את המלית לתוך התבנית מעל התחתית האפויה, מכניסים לתנור ואופים במשך שעה ו-20 דקות (לא לפתוח את דלת התנור!).
8. מוציאים מהתנור, מורחים נוטלה מלמעלה, מצננים. שומרים בקירור.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים