עוגותמיקי שמו

עוגת ביסקוויט, תפוחים ומרנג צרפתי

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

להכנת הביסקוויט:

2 יחידות ביצים
260 גרם (3/4 כוס) סוכר
160 מ"ל (2/3 כוס) שמן סויה
75 מ"ל (1/3 כוס) שמנת מתוקה
קורט מלח
5 גרם (1/2 שקית) אבקת אפייה
140 גרם (1 כוס) קמח לבן רב תכליתי
20 גרם (1 כף) פודינג בטעם וניל צרפתי

לתפוחים המבושלים:
600 גרם 4 יחידות תפוחי עץ ירוקים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
70 גרם (1/3 כוס) סוכר
1 כף מיץ לימון טרי
35 גרם חמאה
1 כף פודינג בטעם וניל צרפתי

למרנג הצרפתי:

6 יחידות חלבונים
110 גרם (1/2 כוס+ 1 כף) סוכר
80 גרם (1 שקית) פודינג בטעם וניל צרפתי

אופן ההכנה

הכנת הביסקוויט וניל:
1. בקערת המיקסר מקציפים ביצים, סוכר ושמן סויה. מוסיפים שמנת מתוקה ומלח.
2. מוסיפים אבקת אפייה, פודינג וניל וקמח מנופה.
3. מוזגים לתבנית קוטר 24 ומכניסים למקרר.

הכנת מלית התפוחים:
4. בסיר קטן ממיסים את החמאה ומוסיפים קוביות תפוחי עץ.
5. מוסיפים את הסוכר, הלימון ומבשלים עד שלקבלת תערובת מעט רכה
6. מוסיפים את הפודינג וניל ומערבבים עד לאחידות. מצננים
7. מוזגים את התערובת לתבנית עם הביסקוויט וניל.
8. אופים בחום 160 מעלות למשך 30 דקות.

הכנת המרנג:
9.  בקערה מקציפים חלבון וסוכר למרנג רך ויציב.
10. מוסיפים את הפודינג וניל עד לקבלת קציפה חלקה ואחידה. מוזגים את התערובת מעל העוגה עם התפוחים.
11. אופים בחום 180 מעלות למשך 7-8 דקות עד לקבלת גוון זהוב.
12. מצננים ומגישים.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים