שבועותעוגותקינוחיםמיס פטל – שרית נובק

עוגת אייס קפה

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
youtube.com/shorts/xRSzZU9Q9Z8
החומרים

כ- 20 ביסקוויטים בטעם שוקולד
1/2 כוס חלב
לשכבת הקפה:
250 מ"ל שמנת להקצפה
1/3 כוס (80 מ"ל) חלב
2 כפות סוכר
80 גרם אבקת פודינג בטעם אייס קפה
200 גרם שמנת חמוצה (או גבינת שמנת)
לשכבת הוניל:
250 מ"ל שמנת להקצפה
1/3 כוס (80 מ"ל) חלב
2 כפות סוכר
80 גרם אבקת פודינג בטעם וניל
200 גרם שמנת חמוצה (או גבינת שמנת)
לקישוט:
קקאו

אופן ההכנה
  1. מסדרים את שכבת הביסקוויטים בתבנית אינגליש קייק ומברישים בחלב.
    לשכבת הקפה:
  2. מכניסים לקערה שמנת להקצפה, חלב, סוכר ואבקת פודינג בטעם אייס קפה ומקציפים עד שמתקבל קרם יציב אך לא קשה. מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים.
  3. באותו אופן מכינים את קרם הוניל.
  4. יוצקים את קרם הקפה מעל שכבת הביסקוויטים, משאירים בצד כחצי כוס מהקרם לקישוט.
  5. מסדרים מעל קרם הקפה שכבת ביסקוויטים נוספת ומברישים בחלב.
  6. יוצקים מעל את קרם הוניל ומיישרים.
  7. מזלפים מעל את יתרת קרם הקפה, ומכניסים למקפיא.
  8. לפני ההגשה זורים מעל אבקת קקאו.
    אפשר לאכול קפוא או קר.

 

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים