עוגיות שיבולת שועל מלוחות

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

כ –  40 עוגיות על מגש אפייה

1 ביצה
1 כף סוכר חום בהיר
4\1 כוס גבינת גרנה פדנו מגורדת + 3 כפות לפיזור לפני האפייה
100 גרם חמאה מומסת
2\1 1 כוסות קוואקר
1 כף קמח מלא
1 כפית אבקת אפיה
4 כפיות פרג
1 כפית פשתן
4\1 כפית מלח
4\1 כפית צ'ילי יבש

אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל – 180 מעלות.
  2. טורפים היטב בקערה ביצה, סוכר חום ומלח, עד שמתחילות להופיע בועות קטנות.
  3. מוסיפים את גבינת הגרנה פדנו ומערבבים.
  4. מוסיפים קמח, אבקת אפיה, אבקת צ'ילי, פרג ופשתן ומערבבים עם מרית.
  5. מערבבים היטב בקערה נפרדת חמאה ושיבולת שועל.
  6. מאחדים את התערובות לתערובת אחידה.
  7. מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה ויוצקים מהבלילה בעזרת כפית תלוליות. שומרים על מרווחים כי העוגיות ישתטחו באפיה.
  8. מפזרים גרנה פדנו מעל העוגיות.
  9. אופים כ – 10 דקות עד להזהבה. מוציאים ומצננים.
  10. שומרים את העוגיות בצנצנת וואקום בטמפרטורת החדר עד ארבעה ימים.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים