1 כוס (140 גרם) קמח לבן מנופה
1/2 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
2 ביצים L
1 חלמון
1 כוס (200 גרם) סוכר
120 גרם חמאה
1 כפית תמצית וניל טהור
250 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48%
1/4 כוס (35 גרם) קקאו
פתיתי מלח גס לזריה
1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
2. מערבבים ביחד בקערה קמח, קקאו, אבקת אפיה ומלח.
3. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים ביחד ביצים, חלמון, סוכר ותמצית וניל.
4. ממיסים ביחד במיקרו שוקולד צ'יפס וחמאה (משאירים כרבע כוס שוקולד צ'יפס לקישוט).
5. מוסיפים את השוקולד המומס לתערובת הביצים ומערבבים היטב.
6. מוסיפים את תערובת הקמח והקקאו ומערבבים בעדינות עד לאיחוד.
7. בעזרת כף לוקחים מהבצק ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה, במרווחים.
8. מפזרים מעט שוקולד צ'יפס ופתיתי מלח מלמעלה.
9. מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות.
10. מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות.




















