200 גרם חמאה רכה
3/4 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
1 ביצה L
1/2 1 וחצי כוסות קמח
1/2 כוס קקאו
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2כפית אבקת אפייה
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
100 גרם שוקולד חלב קצוץ
1.מניחים בקערה חמאה רכה, סוכר לבן וחום ומערבבים היטב למשחה חלקה.
2.מוסיפים ביצה ומערבבים עד איחוד. מוסיפים קקאו, קמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה, מערבבים היטב עד קבלת בצק עוגיות.
3.מוסיפים שוקולד קצוץ מריר וחלב עד איחוד ולא יותר.
4.יוצרים עיגולים בגודל שווה (80 גרם) בעזרת כף של גלידה ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
5.מכניסים את הכדורים שנוצרו למקפיא כ-25 דקות.
6.לאחר הקפאה נסדר בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים גדולים כ – 6 יחידות במגש (חשוב).
7.מכניסים את העוגיות לאפייה בחום של 180 מעלות טורבו כ-13 דקות, מוציאים מהתנור ומצננים ונצנן בחוץ עד שמתקררות לגמרי ומתייצבות.