פסחעוגיות

עוגיות בוטנים לפסח

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

(ל-40 עוגיות)
2 כוסות (200 גרם) בוטנים קלויים וטחונים
1 שקית (100 גרם) שקד טחון
½ 1 כוסות (210 גרם) קמח מצה דק
1 כוס (200 גרם) סוכר
2 ביצים
200 גרם חמאה או מרגרינה בטמפ' החדר
קורט מלח
¼ כפית תמצית שקדים

לקישוט:
½ כוס (50 גרם) חצאי בוטנים קלופים

אופן ההכנה

1. שמים את כל החומרים בקערת המיקסר עם וו גיטרה ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.
2. עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומקררים כשעה במקרר.
3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
4. מכינים מהבצק כדורים בקוטר של 2 ס"מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 2 ס"מ.
5. מניחים חצי בוטן במרכז כל עוגייה ולוחצים אותו מעט פנימה.
6. אופים 20-25 דקות. מצננים ומאחסנים בכלי סגור עד שבוע.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים